Diploma!

26.10.2006 ob 19:32

No tako, pa se je zgodilo … Po vseh teh letih, ko je marsikdo nad menoj že skoraj obupal, mi je le uspelo. Diplomiral sem in tako zaključil neko obdobje svojega življenja. Breme pa, ki je kot Demoklejev meč viselo nad menoj, se je razblinilo v nič.

Zanimivo, da prvi trenutek po zagovoru niti nisem čutil kakega posebnega zadovoljstva, bolj je bil prisoten občutek olajšanja, zdaj pa ko počasi vse prihaja za menoj, lahko rečem le, da sem srečen in bolj svoboden. Juhuuu, končno se lahko prepustim radostim in vznemirjenju pred potovanjem, ki jim pred tem nisem dovolil na plano.

Vse bolj se zavedam, da v nedeljo resnično odpotujem. Komaj čakam! Verjamem, da se bom imel lepo, imejte se tudi vi. Javim se, takoj ko bo mogoče.

 • Share/Bookmark
 

15 komentarjev na “Diploma!”

 1. Rožle pravi:

  Domen, vse čestitke, za vs trud in lepo se imej na zasluženem potovanju.

 2. Domen Vodišek Domen Vodišek pravi:

  Rozle hvala, pozdravcek tudi Kenxu in Iki.

 3. Sneza pravi:

  Ojla Domi, ponosna sem nate in vesela ker te poznam.
  Pozdravček.Sneža

 4. Domen Vodišek Domen Vodišek pravi:

  Sneza hvala, sem vesel da si se spomnila name. :)
  Pozdravcek tudi tebi.

 5. Sabina pravi:

  Domen čestitam za diplomo in dobrodošel med nami: dipl.org.turizma:)))))
  Ko se vrneš pa se moremo zbrat v večjem številu in jo lepo proslavit.
  lp, sabina

 6. Domen Vodišek Domen Vodišek pravi:

  Cau Sabina :)
  Hvala za cestitke, skoda ker te ravno takrat ni bilo v Portorozu … Res bo enkrat potrebno naredit eno srecanje za celo naso ekipo in takrat proslavimo vse nase diplome. Samo nekoga potrebujemo, ki bo to pripravljen organizirati. Bos ti to uredila? :)

 7. Nadja pravi:

  Dragi Domen,
  koncnooooo!!!! Bravo! Cestitam!!! Kdaj se vrnes iz potepanja po Aziji? Jaz pridem v Slovenijo 22. decembra, pa bi bilo fino, ce bi res organizirali kaksno srecanje, recimo 27.12.-bos ze nazaj? Super zgodbe pises. Te prav obcodujem.
  Upam da se kmalu vidimo do takrat pa
  Bon courage et bon voyage!
  Nadja

 8. Domen Vodišek Domen Vodišek pravi:

  Ojla Nadja, kaksno presenecenje!
  Res lepo, da si se oglasila. Hvala ti za cestitke in pohvale za blog. Vrnem se enkrat proti koncu leta, ne vem se cisto tocno kdaj … Se slisimo takrat, da se domenimo za srecanje, bi pocasi res ze bil cas za to :)
  Pozdravcek v Bruselj.

 9. Sasa pravi:

  Zivjo Domen,
  tudi jaz se pridruzujem cestitkam za diplomo!! Sedaj imas pa se uradni naziv promotorja za slo :) …pa hvala za prijetno branje, z veseljem pricakujem se kaksno dogodivscino s popotovanja, popestri dezevni delovni dan v pisarni. Uzivaj se naprej!
  Pozdrav z Gorenjske!
  Sasa

 10. Kaja pravi:

  Cau Domen,
  se pridruzujem cestitkam in me veseli, da si zbral…karkoli si ze mogel zbrat, da si spravil skupaj tezko pricakovano diplomo…eni se cakamo na nevemkaj…
  Drugace pa midva nazaj iz Kuala Lumpurja in potem Balija.
  Uzivala neznansko…
  Upam, da so te male nezgodice ze izpustile iz krempljev.
  Uzivaj se naprej in hvala za zanimiva branja..
  Papa, Kaja

 11. jernej#11 pravi:

  o doomen. dej povej kako je z roko?a bos mu brazgotino celo zivljenje.a bos se skakal s padalom,a bos se smucal na vodi,a bos se lahko drzal kozarec za 3dcl?Drgac so pa na na tvoji poti med domom in letaliscem v lescah najdl mnozicno grobisce.jest upam da nis biu ti zravn.malo heca ! lep pozdrav#11

 12. ana pravi:

  Domen živjo.
  Čestitke za diplomo. Vedno nas presenečaš z lepimi uspehi. Držimo pesti zate še naprej in uživaj na zasluženem potovanju.

  L.p. Ani, Lojze, Vanja, Miran !

 13. Domen Vodišek Domen Vodišek pravi:

  Hvala Sasa, ko bo vec casa pa spesnim se kaksen prispevek, dogodivscin kar ne zmanjka … :) En soncni azijski pozdravcek v pisarno. ;)

  Ojla Kaja, cist verjamem da sta uzivala honeymoon. :) Sem vesel za vaju. Mene pa so se te nezgode tudi zakljucile, tko da zdaj tudi jaz uzivam se bolj kot ze sem. Pozdravcek Jerneju in hvala za cestitke. Baaj.

  Jernej! Khmm! :) Zelo si zabaven, res sem uzival ob prebiranju tvojega kometarja… Se kaj napisi. Novica o mnozicnem grobiscu me je pa tudi presenetila. Ves cas ko smo letali nad prostorom, kjer so vrli arheologi tako pridno kopali, me je namrec zanimalo, kaj za hudica bodo nasli. No, tega se pa res nisem nadejal … Grozno, pa tako blizu mojega doma. Priden bodi, pozdravcek tudi tvoji druzinici.

  Ekipa Venus, hvala za cestitke in za to, da me se vedno spremljate. Lep, lep pozdrav vsem skupaj.

 14. tomo pravi:

  zdravo Domen,
  z malo slebe vesti, a vseeno iz srca ti tudi jaz čestitam za opravljeno diplomo, še bolj pa za to, da si se zopet odpravil na potovanje in vsem omahljivcem z mano na čelu dokazal da se da, če le imaš dovolj želje in jajc.
  Kakorkoli že moj čas letos bije v ritmu malega Sanija, ki je pred tednom dopolnil pol leta in je že pravi kerlc.
  Želit ti seveda lepe praznike, srečno vrnitev domov in upam, da se res čimprej kaj vidimo.
  ajd,lep pozdrav od moje družine

 15. Domen Vodišek Domen Vodišek pravi:

  Cau Tomooooo :)
  Hvala za cestitke. Zelo lepo, da si se oglasil.Sem ze doma in lepo bi bilo, ce bi se res kaj srecali. V zivo bo treba pogledat tega vasega kerlca Sanija ;)
  Lepo silvestrujte, pa se slisimo po praznikih.

  Pozdravcek, D.